18 sep 2018

Shay van Aqua Invicta aanwezig op stripfestival Breda met speciale beurs editie

Tekenaar Leroy Soesman die met zijn debuutalbum Aqua Invicta 1 op beide dagen bij het stripfestival Breda zal signeren heeft naast een aantal speciale boeken ook de primeur om zijn eigen character in levende lijve bij zich te hebben

De hoofdpersoon van deze nieuwe actiestrip, Shay zal beide dagen samen met de tekenaar en schrijver van de reeks aanwezig zijn op de stand van ComicWatch.

Op de stand zal ook een speciale beurs editie van het album Aqua Invicta 1, met een stofomslag en unieke cover verkrijgbaar zijn in een oplage van 25 exemplaren. De prijs van dit speciale boek wat naast een unieke cover, ook een uitgebreid dossier bevat is 35 euro.

Intekenen kan door een email te sturen naar comicwatch@gmail.com, met daarin je naam en de dag waarop je het boek af wilt halen. De gereserveerde boeken kunnen tot zaterdag 12.00 uur afgehaald worden. Niet afgehaalde boeken worden na 12.00 uur verkocht.

 
 
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
openingstijden-2018
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets