26 sep 2018

ROMANO TEKENT STORM

Dit weekend tijdens Stripfesitval Breda presenteert Uitgeverij L het album Romano tekent Storm.

Toen Romano Molenaar met de strip Storm in de voetsporen van de legendarische Don Lawrence trad, deed hij dat met prachtige potloodtekeningen die door Jorg de Vos op magistrale wijze werden ingekleurd.

Maar met de stap naar een digitale inkleuring voor De kronieken van Roodhaar begon Romano zijn eigen werk te inkten en vanaf het dertigste deel van Storm kwam daar nog een speciale techniek bij: inkwash.

In Romano tekent Storm tonen we voor de eerste keer Romano’s artwork, voordat het naar de inkleurder gaat. Romano heeft een selectie uit zijn mooiste werk gemaakt en voorzien van persoonlijk commentaar.

 
 
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
openingstijden-2018
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets