31 dec 2015

Prettige Jaarwisseling en Datum Editie 2016

breda_teaser_2016

De Organisatie van het Stripfestival Breda wenst iedereen een gezond en gelukkig 2016 toe, En we maken gelijk van deze gelegenheid gebruik om Editie 2016 aan te kondigen welke op 15 en 16 oktober zal worden gehouden.

Zodra we goedkeuring hebben op het karakter van 2016 zullen onze sociaal media kanalen en onze website hierop worden aangepast

Tot volgend jaar :-)

 
 
 
12 okt 2015

The Day After….

Het is inmiddels maandagochtend 12 oktober en we zitten te genieten van een vers bakkie koffie, en we zijn nog aan het bijkomen van een enerverend weekend.

Er is ons één woord bijgebleven, het was een FANTASTISCH weekend!!

Het Stripfestival 2015 was een overweldigend succes voor alle betrokken

De vele (jeugdige) bezoekers, de standhouders en de aanwezige tekenaars hebben voor een geweldige sfeer gezorgd

Specifiek willen wij de mensen van het Chassé Theater bedanken voor hun geweldige service.

En wij willen zeker nogmaals de ALLE VRIJWILLGERS bedanken zonder hun betrokkenheid en geweldige inzet hadden wij het niet kunnen redden. BEDANKT!!

Hieronder nog een paar sfeer impressie foto’s van het festival.

eos 5d mark iii_1833ps

eos 5d mark iii_2075ps

eos 5d mark iii_1877ps

eos 5d mark iii_2091ps

EOS 5D Mark III_1937psa

Wij verwachten nog meer beeldmateriaal (foto’s en video’s) te ontvangen.Deze zullen we op de site plaatsen zodra weer een beetje zijn bijgekomen 😉

Iedereen nogmaals bedankt!

 

 
 
 
8 okt 2015

Waanzinnige Plannen, unieke show en superhelden.nl

WP_Quotes7

Ken je dat, die wilde plannen die je al je hele leven wilde uitvoeren? Maar steeds opnieuw maakte je andere keuzes en bleven de plannen…slechts een droom.

Voorafgaand aan de uitreiking van de stripcultuurprijs geeft schrijver Marcel van Driel een lezing over hoe jij je dromen uit kunt laten komen. Geen tijd, geen geld en toch succesvol zijn? Dat is echt mogelijk!

Hoe?

Nou gewoon door het te doen. Schrijver Marcel van Driel heeft inmiddels twee geweldige boeken geschreven die een must zijn voor elke stripmaker of persoon die iets wil doen, maar steeds is blijven steken bij het idee. Hij geeft praktische tips die je net een stap verder kunnen helpen en brengt dat op een begrijpelijke en humoristische wijze in beeld.

marcel2 - Facebook

Zaterdag om 13.0 zal hij eenmalig de lezing verzorgen die je alles verteld over hoe dromen uit kunnen komen. Stop met dromen, ga het doen en wees erbij zaterdag 10 oktober om 13.00 ur in de bovenzaal, links naast de ingang van de foyer.

 

Voor en na de lezing zal hij zijn boeken Waanzinnige Plannen; Geen tijd , geen geld en toch doen; en zijn kinderboeken reeksen met o.a. Superhelden signeren bij zijn stand op de tussenverdieping, langs de trap.

Superhelden3.nl

 
 
Pagina 1 van 1312345...10...Minst recente »
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
toegang
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets