19 sep 2014

Artist editie van de De Rode Ridder

Naar aanleiding van de stripbeurs in Breda brengt Het Gebroken Zwaard een unieke luxeversie uit van “De Rode Ridder”. “De Laatste Droom – Artist Edition” is een absoluut unicum, want deze uitgave is de enige en eerste in zijn soort van een verhaal van Willy Vandersteen. Het boek zal exclusief, in een gelimiteerde oplage van slechts  in Nederland te koop zijn bij de stand van Het Gebroken Zwaard in de Finntaxzaal van het Stripfestival Breda.

Omdat de reproductie van de originele platen op waar formaat gebeurt, is de grootte van het album 36 cm breed op 50 cm hoog. De uitvoering is in hardcover met blauwe linnen rug. De oplage bedraagt slechts 150 genummerde exemplaren. 100 ervan zijn voor Vlaanderen, 50 voor Nederland.

 
 
 
18 sep 2014

Rafa Sandoval in Breda

Rafa Sandoval is een Spaanse comictekenaar. Hij woont in Barcelona. Hij tekent al jaren voor de grote Amerikaanse comic uitgeverijen Marvel (X-Men) en DC (Catwoman). Hij is nu bezig met een Europees project voor uitgeverij Lombard!

 
 
 
17 sep 2014

Maria Laura Sanapo signeert

 

Maria Laura Sanapo (1987, Castiglion del Lago, Italie) studeerde na haar studie Engels, Duits en Spaans, twee jaar aan de International School of Comics in Florence.
Ze besluit zich aan de comics te wijden en gaat samenwerken met haar mentor en partner, Marvel en Soleiltekenaar Marco Santucci. In 2013 verscheen haar werk in de Italiaanse reeks “Denti” en werkte zij aan de reeks Ursa Minor (Big Dog Ink).

Zij zal beide dagen signeren, ze signeert op afgesproken tijden die later bekend worden gemaakt.

 
 
Pagina 1 van 612345...Minst recente »
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
 
 
 
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets