15 nov 2017

Vrienden gezocht

Voor de editie van 2017 ontving het Stripfestival een bijdrage van de Gemeente Breda, maar helaas wordt deze vanwege nieuwe bestuurlijke inzichten niet voortgezet. Dus als er volgend jaar weer een editie komt (en wie wil dat nu niet?), dan moet de begroting van 2018 op een andere manier worden aangevuld.

Diverse methoden zijn overwogen, en uiteindelijk werd er voor een sympathieke sponsoractie gekozen waarbij er naar 100 Vrienden van het Festival wordt gezocht die ieder 50 euro doneren. Wie dat doet, krijgt gratis toegang tot de volgende editie en als dankjewel één van de speciale exemplaren van het Storm album De Beul van Torkien, die exclusief voor standhouders en medewerkers aan het festival is vervaardigd.

Draag je het festival een warm hart toe, stuur dan een mailtje naar vrienden@stripfestivalbreda.nl voor meer info.

 
 
 
16 okt 2017

Geslaagde editie 2017

Tevreden kijken we terug op de negende editie van Stripfestival Breda. Met meer dan 100 tekenaars uit binnen- en buitenland, de finale van het NK Striptekenen, het eerste optreden van de Stripmaker des Vaderlands en duizenden enthousiaste bezoekers die naar het Chassé theater kwamen werd het één groot stripfeest. Breda is de onbetwiste stripstad van Nederland, en laat dat nog heel lang zo blijven.

We bedanken alle vrijwilligers, stripmakers en standhouders die met ons deze editie tot een succes hebben gemaakt.  De voorbereidingen voor 2018 zijn inmiddels van start gegaan, en we hopen snel met een update te komen.

Bestuur Stichting Strips in Beeld

 
 
 
12 okt 2017

De Lotgevallen van Zonk en Stronk

Stripwinkel Barabas komt met een speciale beurs uitgave van; De lotgevallen van Zonk en Stronk. Het 6e album uit de Collectie Gideon Brugman.

Het album bevat tevens een verhaal speciaal geschreven en getekend voor het weekblad Spirou van Kwik Silver.

Na het uitvallen van Lucky Luke, was de vraag naar een western strip groot. En Gideon kwam met dit 5 pagina verhaal. Waar je de mooie stijl van Morris in kunt terug vinden.

Er is een luxe softcover in oplage van 50 exemplaren, met mooie prent voor € 19,95. En een Romeins genummerde uitgave met originele pagina (zelf uit te zoeken) voor slechts € 69,95

Stripwinkel Barabas kunt u vinden in “De Jong Zaal” met standnummer 34.

 
 
Pagina 1 van 1512345...10...Minst recente »
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
openingstijden-2018 toegang
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets