25 Sep 2016

Mateo Guerrero signeert op stripfestival Breda

guerero-picture

Mateo Guerrero , (1976, Spanje) begint zijn carrière met verhalen voor de serie Warlands. Zijn grote doorbraak komt met de reeks Gloria Victis voor uitgeverij Lombard. Deel 1 en 2 waren een groot succes en deel 3 zal binnenkort verschijnen

guerroro

 
 
 
24 Sep 2016

Nieuw Project Henk Kuijpers

Henk Kuijpers presenteert in Breda een nieuw project.
Hierover vertellen we na het weekend meer, maar hier is alvast een tipje van de sluier!

promo-franka-cover-great-adventure_coul

 
 
 
21 Sep 2016

Tekenaar Poetzarelli aanwezig op stripfestival Breda

poetzarelli_caztar

Tekenaar Poetzerelli komt dit jaar zowel zaterdag als zondag naar het stripfestival Breda om zijn tweede album in de gag reeks Caztar te signeren. Dit album vol met grappige avonturen verschijnt tijdens het stripfestival Breda.

Tekenaar Luc Poetzarelli heeft zijn broek versleten aan het SISA te Antwerpen richting publiciteitstekenen. Hoofdberoep ‘Art Director’ bij een communicatiebureau in de mooiste wijk ‘Zurenborg’van Antwerpen. Buiten zijn creatieve job amuseerde hij zich met de ‘9de Art’. Dit medium fascineerde hem al vanaf zijn jonge jaren. Belgische en franse tekenaars (franco-belge) hebben dan ook een grote invloed gehad op zijn tekenstijl.

caztar_nibi-nibi

In het verleden verschenen er publicaties van o.a. 3 albums van “Kabouter Pumpie” en zijn nieuwste stripheld Caztar dook op in “Paper” (België) en “Le 9ème parallèle vol 2 & 3” (Frankrijk). Het stripalbum Caztar verscheen in 2015 bij uitgeverij Strip2000. Het tweede album van Caztar ‘Nibi Nibi’ wordt in primeur aan het grote publiek in Breda voorgesteld.

caztar_gag

 
 
Pagina 1 van 1312345...10...Minst recente »
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
openingstijden toegang
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets