30 aug 2015

Emanuela Lupacchino aanwezig op het stripfestival

Emanuela_Lupacchino

Emanuela Lupacchino  is een van de aanstormende talenten in de Amerikaanse comicscene. Zij illustreerde al vele titels voor de twee grote Amerikaanse uitgeverijen Marvel en DC.

catwoman

Eerst vooral actief als coverartist, illustreert zij nu ook  titels als Supergirl, World’s Finest en haar nieuwste reeks Starfire voor DC comics.
Emanuela zal beide dagen aanwezig zijn op het festival.

 
 
 
5 jul 2015

Jesus Merino signeert

Jesus_Merino

Jesus Merino (1965) is een Spaanse comicartiest, die bekend werd in de Amerikaanse comicbook business door zijn samenwerking met Carlos Pacheco. Hij inkte de lay-outs van Pacheco voor series als Avengers forever, Superman Batman en JLA

merinojsa

Sinds een aantal jaren is Merino nu alleen verantwoordelijk voor succesvolle reeksen van uitgeverij DC, zoals Justice Society of America, Teen Titans en sinds 2011 tekent hij (op scenario van comicbook legende George Perez) Superman, ook verschenen in het Nederlands bij RW.

jesus_merino_jsa33

Jesus zal beide dagen op het stripfestival signeren.

 
 
 
19 jun 2015

Aanvraagtermijn geopend Stripcultuurbeurs 2015

logo-stripcultuurbeurs

De Stripcultuurbeurs zal dit jaar wederom worden uitgereikt op het stripfestival Breda

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Breda, en zal in samenwerking met Stichting Strips in Beeld op 10 oktober 2015 worden uitgereikt op Stripfestival Breda in het Chassétheater in Breda.

Voor dit jaar is er een bedrag van € 4.000 beschikbaar dat kan worden toegekend aan een of meerdere projecten die een positieve bijdrage leveren aan het Nederlandse beeldverhaal.

De Stripcultuurbeurs kan zeer breed gezien worden zoals het mogelijk maken van de productie van een stripverhaal, het organiseren van een expositie, reis- en verblijfkosten voor een stageplek of beursbezoek, het realiseren van een app, research voor een stripproject, maken van een muurschildering etc.Voorop staat dat het project de strip op sprekende wijze in beeld brengt.

Zie voor verdere informatie: http://www.stripcultuurbeurs.nl

 
 
Pagina 1 van 3123
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
toegang
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets