30 sep 2014

Casper en Hobbes opnieuw in album

Vanaf 11 oktober 2014 zijn Casper en Hobbes na jaren van afwezigheid eindelijk terug in gebundelde vorm. Uitgeverij Koper Comics start met de heruitgave van het eerste Casper en Hobbes-album. Het gaat om een chronologische bundeling van de strips die oorspronkelijk tussen 18 november 1985 en 17 augustus 1986 verschenen als dagelijkse krantenstrip.

Het album is voorzien van een volledig nieuwe vertaling en voor het eerst zullen ook de zondagspagina’s in kleur worden gedrukt. Tot 2004 gaf uitgeverij Big Balloon met veel succes de stripreeks uit. Ondertussen zijn er een aantal titels hopeloos uitverkocht. “Heruitgaven waren dus wel aan de orde, want een klassieker als dit moet gewoon verkrijgbaar zijn”, zegt Eelco Koper van Koper Comics.

Deel 1 zal € 9,99 kosten, telt 120 pagina’s en is een softcoveruitvoering. De strips in het album werden dit jaar voorgepubliceerd in het stripblad Superhelden, dat eveneens door Koper Comics wordt uitgegeven.

 
 
 
28 sep 2014

Vergeet niet je tickets online te kopen!

Voor degene die de Eppo 20 niet op de deurmat ontvangen of in de winkel kopen.Dan de volgende tip, Koop dan je ticket online!

Het voordeel hiervan is dat jij je ticket in huis hebt nog voor de beurs begint! Dus geen lange wachtrijen, gedoe met kleingeld of een stakende pinpas, maar een rode loper die voor je uitgerold wordt bij de speciale online tickets toegang.

Tevens zijn de weekendtickets (dus zaterdag en zondag entree) enkel online beschikbaar.

 
 
 
25 sep 2014

Donald Duck tekenaars in Breda

Op het stripfestival Breda zullen dit jaar ook vier tekenaars van de reeks Donald Duck signeren. De waanzinnig populaire eend heeft een groot aantal Nederlandse tekenaars die zijn avonturen tekenen. Drie van hen komen beide dagen signeren bij het stripfestival. Zij zitten in de Finntax zaal.

Zij hebben allen naast de verhalen van Donald Duck ook meegewerkt aan de korte verhaaltjes van Mickey Mouse, Hiawatha, Tokkie Tor, Madam Magica, Willy Wortel en alle andere bekende personages uit het populairste weekblad van ons land, de Donald Duck.

 

 
 
Pagina 1 van 512345
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
 
 
 
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets