15 sep 2014

BREAKING NEWS.. GRATIS TOEGANG EPPO LEZERS

De lezers van Eppo hebben dit jaar gratis toegang tot het Stripfestival Breda.Eppo Stripblad heeft speciaal voor al haar lezers vrijkaarten gekocht, die op zaterdag of zondag gratis toegang verschaffen tot het festival. Deze unieke actie geeft alle lezers van Eppo de kans om hét stripfestival van Nederland te bezoeken. 

De vrijkaart zit bijgevoegd bij Eppo 20 van 2 oktober en kan tijdens het festival bij een speciaal hiervoor ingerichte kassa worden ingewisseld voor een toegangsbewijs.
Meer weten?

In Eppo 20 lees je alles over deze actie

 

 
 
 
15 sep 2014

Thorgal tekenaar en schrijver signeren op Breda

Met gepaste trots kunnen wij aankondigen dat Giulio De Vita, de tekenaar van de Thorgal  reeks Werelden van Thorgal; Kriss van Valnor beide dagen komt signeren op het stripfestival Breda. Voor veel mensen was het al geen mystery guest meer, de laatste tekening was namelijk een bekende tekening die hij vaker gebruikt heeft

Giulio de Vita heeft naast series als Wish en Healer vooral met de reeks De Werelden van Thorgal laten zien dat hij in staat is spetterende beelden uit zijn pen te laten vloeien die miljoenen lezers niet onberoerd laten.

Ook de schrijver Yves Sente heeft aangegeven zijn best te doen om tenminste een van beide dagen, maar mogelijk beide dagen te komen signeren. Volg onze FB en Twitterfeeds om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Yves Sente is niet alleen bekend van zijn aandeel in de reeks Thorgal en de spin off reeksen, maar natuurlijk ook als scenarist van Blake en Mortimer, XIII en andere succesvolle stripreeksen.

 

 
 
 
14 sep 2014

Mystery gast… twee aanwijzingen

Nadat we het eerste beeld geplaatst hadden kregen we vele reacties binnen. Hier is het complete plaatje nadat het geinkt is. De tekenaar ervan zal beide dagen naar Breda komen…wie…nog even geduld….

 
 
Pagina 1 van 41234
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
 
 
 
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets