15 aug 2017

De derde festivalgast: Pere Perez

Pere Perez is een Spaanse artiest, werkzaam voor de Amerikaanse comic uitgevers.

Hij begon in 2007 zijn carriere met Savage Tales voor Dynamite Entertainment en begon in 2009 voor DC Comics te werken. Hij tekende onder andere Superman en Batgirl.


Momenteel werkt hij voor Marvel Comics en is hij de artiest van diverse Deadpool comics!
Ook Pere Perez zal beide dagen in Breda aanwezig zijn.

 
 
 
2 jul 2017

Eric Herenguel ook van de partij!

Net voor dat de zomervakantie in de meeste delen van het land losbarst kunnen wij met veel trots nog een festivalgast aankondigen, deze keer is dit niemand minder dan:
Eric Herenguel

Eric Herenguel brak door in ons land als opvolger van Laurent Vicomte met de serie “Het Land van Langvergeten. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de stripwereld met series zoals Krän, Zilveren Maan boven Providence.

En het recentelijk door uitgeverij Deadalus uitgebrachte Ulysses 1798 volgden.


Eric is twee dagen in Breda aanwezig!

 
 
 
18 jun 2017

Aankondiging eerste festivalgast: Jose-Luis Munuera

Het leek ons een mooi moment om de eerste stripfestival gast van de 2017 aan te kondigen, dit is niemand minder dan Jose-Luis Munuera

De veelzijdige Jose-Luis Munuera studeerde aan de kunstacademie in  Granada.Na een ontmoeting met Sfarr in Angouleme kwam zijn doorbraak in de stripwereld. Dit leidde onder andere tot de serie Merlijn (Uitgeverij Silvester). Hij werkte voor alle grote uitgeverijen. Series als Fraternity, Betoveringen en de Campbells laten al zijn talenten zien.

Maar de Nederlandse fan kent hem waarschijnlijk vooral van zijn Robbedoes albums.Een paar jaar was hij de artiest op deze reeks.

In Frankrijk is er recentelijk een album van Zwendel, de schurk uit de Robbedoes reeks verschenen. Dit moet nog in het Nederlands vertaald worden. Jose-Luis zal beide dagen aanwezig zijn!

 
 
Pagina 1 van 3123
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
openingstijden-2017 toegang
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets