3 okt 2018

Wat was hij mooi!

De jubileum editie van Stripfestival Breda blonk uit in sfeer en gezelligheid. Als organisatie hebben we een topweekend achter de rug en we hopen dat ook alle bezoekers, stripmakers en standhouders genoten hebben van deze tiende editie.

Het NK Striptekenen was opnieuw een hoogtepunt en met o.a. Willy Vanderstrip en de Tovertekenaar op het podium hadden we een fantastisch programma.

Het festival van 2018 is tot stand gekomen dankzij de financiele bijdrage van de Vrienden van het festival. Samen hebben ze het gat in de begroting, dat was ontstaan toen de gemeentelijke subsidie kwam te vervallen, gedicht. Hierdoor konden we onder andere onze twee top-artiesten Dany en Colin Wilson uitnodigen, die dan ook beide dagen gesigneerd hebben. Onze lof en dankbaarheid aan deze kanjers.

Ondertussen zijn de plannen voor 2019 al op tafel gekomen. Blijf zeker onze site en facebook pagina volgen voor meer nieuws!

 
 
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
 
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets