22 aug 2019

Waar is Kenny?!

Kenny Rubenis heeft een topjaar. Zijn strip Dating for Geeks (DfG) bestaat 5 jaar, hij is uitgenodigd als speciale buitenlandse gast voor een belangrijk stripevenement in Amerika, de characters uit DfG zijn de mascottes van Stripfestival Breda en nadat de voorpublicatie van DfG in Metro stopte haalde hij een flink kapitaal op via crowdunding (save.datingforgeeks.nl), waardoor de voortgang van de strip voor de komende jaren is gegarandeerd. Wat wel jammer is, is dat het evenement in Amerika op dezelfde datum plaatsvindt als Stripfestival Breda en wij het helaas zonder Kenny moeten doen. Maar gelukkig hebben we de getekende cast van DfG nog, want die zijn gewoon van de partij.  

 
 
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
 
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets