11 feb 2019

We zijn klaar voor 2019!

De afgelopen tijd zijn we druk geweest met de voorbereidingen voor editie 2019.

De website is inmiddels helemaal aangepast aan editie 2019, de kaart verkoop is tevens gestart, wees er vroeg bij want per 1 juli trekken we de online kaartverkoop gelijk met de prijs aan de kassa (€7,50) en wordt het weekend ticket ook één euro duurder (€13,50)

Verder is vandaag de 1e nieuwsbrief aan de standhouders en stripmakers verzonden, om te melden dat het sinds vandaag mogelijk is om zich in te schrijven voor editie 2019.
Dit jaar hebben we een iets andere opzet maar daarover later meer.

Heb je de nieuwsbrief als standhouder niet ontvangen, of heb je interesse stuur dan even een mailtje naar organisatie@stripfestivalbreda.nl dan sturen we je het informatie pakket.

 
 
 
19 jan 2019

Aankondiging datum Stripfestival Breda 2019

Noteer in je agenda alvast dat Stripfestival Breda Editie 2019 zal plaatsvinden op 14 en 15 september in het Chasse Theater in Breda. Onze mascottes van dit jaar behoeven eigenlijk geen introductie. De volledige cast van Dating for Geeks, de succesvolle strip van Kenny Rubenis, zal waar mogelijk het festival promoten! De website zal de komende tijd worden aangepast, en de eerste nieuwsbrieven zullen in de komende weken worden verstuurd aan standhouders, uitgeverijen en de vrienden van het festival.

 
 
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets