24 dec 2020

fijne feestdagen en een goede start in 2021

Ondanks alle goede initiatieven, een strijdvaardige organisatie en enthousiaste vrijwilligers, heeft Stripfestival Breda 2020, net als bijna alle andere evenementen, geen doorgang kunnen vinden. De pijlen zijn nu gericht op 2021 en inmiddels hebben we ook twee opties op een datum in september/ oktober 2021. Welke het gaat worden hangt onder andere van de programmering van het Chassé Theater af, dat op dit moment door een zware periode gaat.

Wij, als organisatie, hopen binnenkort met goed nieuws te komen, maar het blijven natuurlijk onzekere tijden waarin het moeilijk plannen maken is. Toch zeggen we met gepast optimisme en om in striptermen te blijven: Wordt Vervolgd!

 

Wij wensen je voor nu hele fijne feestdagen en een goede start in 2021.

 
 
 
1 jun 2020

Verplaatst naar 2021

Hoewel vanaf 1 juni de coronamaatregelen van de overheid iets versoepeld zijn, heeft de  organisatie van Stripfestival Breda een ingrijpende beslissing genomen.

In goed overleg met het Chassé theater en de Gemeente Breda is besloten Stripfestival Breda 2020 te verplaatsen naar het najaar van 2021.

Wij hadden dit graag anders gezien, maar gezien de huidige richtlijnen en vooruitzichten voor evenementen zien we geen andere mogelijkheid en hopen dat je ons in deze moeilijke beslissing steunt.

PS. De bezoekers die al een kaartje hadden gekocht, hebben het bedrag van hun toegangsbewijs teruggestort gekregen.

 
 
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets