Chassé Theater Breda

28 & 29 september 2024

Stripfestival Breda is het grootste jaarlijkse stripevenement in de Benelux, en wordt gehouden in het mooiste theater van Nederland. Met een spectaculair programma voor jong en oud voelt iedereen die strips en animatie een warm hart toe dragen zich hier thuis.

Wees erbij op zaterdag 28 en zondag 29 september wanneer het Chassé Theater tot aan het dak weer gevuld is met comics, games, de Kids Area en films.

Dit jaar is Franka de mascotte van het festival en reken maar dat je haar overal in het Chassé Theater zult tegenkomen!

Houd deze site en onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Belangrijke info

PRIJZEN

De entree voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis. Ben je tussen de 13 en 17 jaar dan betaal je € 5,-. Ben je ouder dan 17 dan betaal je 10,- voor een dagticket.
Ben je ‘vriend van het festival’ dan heb je beide dagen gratis toegang en ontvang je dat weekend ook de speciale goodybag.

TICKETS

Bestel hier gemakkelijk je tickets online of koop ze tijdens de openingstijden van het festival aan de kassa.

BESTELLEN
TIJDEN

Het Chassé Theater is op 28 en 29 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Eenmaal binnen heb je toegang tot alle programmaonderdelen. Het complete programma vind je onder het kopje programma.

WORD OOK VRIEND VAN HET FESTIVAL EN ONTVANG:
Passe Partout
2 dagen toegang tot het festival
Goody bag
met daarin o.a. de speciale beursuitgave
Vriendenbijeenkomst
toegang tot de exclusieve vriendenbijeenkomst gecombineerd met een ‘meet & greet’ met Chris Weston.

Impressie

Over het Festival

STANDHOUDERS

Tientallen standhouders komen naar Breda met de meest waanzinnige boeken en merchandise. Klik hier voor de complete lijst van alle deelnemende standhouders.

MEER INFO
PROGRAMMA

Op beide dagen is er een geweldig programma in de zalen, op het podium en in de filmzaal. Kijk hier voor de verschillende onderdelen en aanvangstijden.

MEER INFO
STRIPMAKERS

Tientallen stripmakers uit binnen- en buitenland komen naar Breda om daar hun fans te ontmoeten en hun albums, prenten en artwork te signeren. Het meest complete overzicht zie je hier.

MEER INFO