Sean Lee

Tekenaar Sean Lee signeert het derde deel van de succesvolle reeks De Verloren Verhalen van Lemuria op zaterdag 14 en zondag 15 september op de stand van ComicWatch.

Speciaal voor de signeertournee van deze schilder verschijnt er een dossier editie van deel 3 uit de reeks Lemuria. Dit speciale boek wat alleen te koop zal zijn op de plaatsen waar Sean Lee zal signeren bevat naast een uitgebreid dossier over de reeks, de tien verloren pagina’s van de vorige tekenaar van de reeks Apri Kusbiantoro, ook een kort verhaal over LyAnn wat uitsluitend in deze uitgave zal verschijnen.

Het album is maar liefst 64 pagina’s dik en zal in Hard Cover met linnen rug uitgebracht worden. Deze dossier editie sluit naadloos aan op de eerste twee Dossier edities van de reeks.

Naast deze dossier editie van lemuria die in een beperkte oplage zal worden geproduceerd verschijnt er op deze beurs ook een speciale beurs editie van dit boek.

De beurseditie zal in beperkte oplage van 50 exemplaren gemaakt worden en zal voorzien zijn van een originele tekening van de tweede tekenaar Ruly Akbar. Speciaal voor het stripfestival makte hij een nieuwe Artist cover van dit deel. Reserveren kan door een mail te sturen naar comicwatch@gmail.com.

De Beurseditie zal 40 euro kosten en de dossier editie 50 euro.

Reserveren vooraf is aan te raden want op=op. Sean kan zowel zwart wit als kleuren illustraties maken in de aangekochte Beurs of Dossier uitgave.

De Verloren Verhalen van Lemuria deel 3 verschijnt in dezelfde edities als de eerste twee delen, dus Softcover, Hardcover en Dossier editie

Tekenaar/schilder/ inkleurden Sean Lee is geboren in Kuala Lumpur, Malaysië. Hij is afgestudeerd aan de Dasein Academie van Visuele Kunst. Naast dat hij zijn opleiding daar genoten heeft, werkt hij daar ook part time als leraar voor het vak; digital painting.

Hij begon zijn carrière bij een kleine uitgeverij in Maleisië als inkleurden en cover schilder/illustrator van kinderboeken.Na vier jaar nam hij de stap om free lancer te worden en full time met zijn werk bezig te zijn, het maken van covers en illustraties. Inmiddels heeft hij werk gemaakt voor Wizards of the Coast (Magic e.a.), Titan comics, Valiant comics, Zenoscope comics en natuurlijk voor ComicWatch.

Momenteel werkt hij aan de reeks Gears of Wars Hivebuster van de invloedrijke Amerikaanse uitgeverij IDW comics in San Diego.

Dit is het eerste bezoek van deze schilder aan Europa.

 
 
 
 
Tickets
Koop hier je stripfestival tickets!
 
 
 
 
 
 
 
Ook adverteren op onze site?
Neem contact op over de mogelijkheden
 
 
 
 
 
powered by
 
 
 
Stripmakers
 
 
 
Tweets