Vrienden van het festival

Het organiseren van Stripfestival Breda en het uitnodigen van nationale en internationale tekenaars kost veel geld. De inkomsten uit entreegelden en standhuur zijn helaas niet dekkend zodat we een beroep doen op iedereen die het festival een warm hart toedraagt.

Deze Vrienden van het festival betalen een bijdrage van € 50,- per jaar waardoor we een mooi evenement kunnen blijven organiseren.

Word jij ook Vriend van het festival?

De laatste jaren zijn een aanslag op onze reserves geweest, en daarom zijn we heel blij met alle nieuwe vrienden. Draag jij het festival een warm hart toe? Meld je dan nu aan!

De vrienden krijgen…
• Allereerst onze onmetelijke dankbaarheid en de wetenschap dat het Stripfestival Breda gecontinueerd wordt.
Gratis entree gedurende het Stripfestival Breda
• Een unieke goodybag met daarin onder andere de speciale beursuitgave die alleen voor medewerkers, deelnemers en vrienden wordt geproduceerd in een exclusieve oplage.
• Toegang tot de exclusieve vriendenreceptie op zaterdag. Deze receptie wordt gecombineerd met een meet and greet met onze hoofdgasten. In 2018 was dat Dany en in 2019 Olivier Schwartz.

Wat kost dat?
Voor € 50,- ben je vriend voor 1 editie van het festival. Als je je aanmeldt, is dat telkens voor 1 jaar en jij beslist ieder jaar opnieuw of je vriend blijft of niet.

Hoe word je vriend?
Stuur een email naar vrienden@stripfestivalbreda.nl. Je ontvangt van ons een welkomstmail en vanaf dat moment houden we je op de hoogte van alle vorderingen van het evenement. We zien je daarna graag op de editie van 2022 op 15 en 16 oktober in het Chassé Theater in Breda die onder andere dankzij jouw steun is mogelijk gemaakt.

AANMELDEN

Over het Festival

STANDHOUDERS

Tientallen standhouders komen naar Breda met de meest waanzinnige boeken en merchandise. Klik hier voor de complete lijst van alle deelnemende standhouders.

MEER INFO
PROGRAMMA

Op beiden dagen is er een geweldig programma in de zalen, op het podium en in de filmzaal. Kijk hier voor de verschillende onderdelen en aanvangstijden.

MEER INFO
STRIPMAKERS

Tientallen stripmakers uit binnen- en buitenland komen naar Breda om daar hun fans te ontmoeten en hun albums, prenten en artwork te signeren. Het meest complete overzicht zie je hier.

MEER INFO